Smart SENS

Smart SENS

 

Marco van DrimmelenMeer informatie over Smart SENS? Neem dan contact op met Marco. 

Marco van Drimmelen

Accountmanager

marco.van.drimmelen@batenburg.nl

06 53 40 78 12

Smart Industry

De Smart Industry is de vierde industriële revolutie waar ontwikkelingen in hoog tempo veranderen en waar veel nieuwe kansen liggen voor bedrijven in alle sectoren. In de Smart Industry is the Internet of Things, ook wel bekend als IoT, een groot thema. Het IoT is het verzamelen van data door middel van sensoren. Met behulp van deze gegevens worden mensen en bedrijven in hun processen ondersteund. Dit geeft nieuwe inzichten en leidt tot een slimmere toekomst.

Binnen IoT heeft Batenburg Mechatronica de Smart SENS ontwikkeld. Accountmanager Marco van Drimmelen legt uit: "Met een Smart SENS kunt u ook de stap maken om uw product slim te maken. Met behulp van sensoren halen wij data uit uw applicatie. Aan de hand van de verkregen data kunt u analyses maken en uw product life time verbeteren. Dit geeft nieuwe inzichten om meer uit uw product of dienst te halen".

Een Smart SENS is een hub die data collecteert. Om vanuit een Smart SENS data op te slaan en te versturen heeft Batenburg Mechatronica haar eigen cloudomgeving gecreëerd, de Batenbase. Deze omgeving geeft u altijd toegang tot uw data en de mogelijkheid uw gegevens te analyseren.  

 

 

Proces


 

 Behoefte

..........

Behoefte tot nieuwe inzichten

Er ontstaat behoefte om meer uit uw product te halen waarmee u verdere stappen kunt zetten.

..................................................    
Hub  

Smart SENS

De Smart SENS is een slimme HUB die data collecteert en verstuurt.

   

Provider

 

Connectiviteit

Via een beschikbare netwerk wordt de data naar de Batenbase gestuurd. Dit kan een WiFi netwerk of een 4G verbinding zijn maar ook uw huidige provider of via onze provider.

     
Batenbase  

Batenbase

De Batenbase is onze eigen, beveiligde cloud omgeving waarin uw data wordt opgeslagen.

     

Insight information

 

Insight

Altijd toegang tot uw data en de mogelijkheid om uw gegevens op te halen. Resultaat: nieuwe analyses en inzichten waarmee u meer uit uw product of dienst kunt halen.

 

Meer informatie?


 

 

Marco van DrimmelenMeer informatie over Smart SENS? Neem dan contact op met Marco. 

Marco van Drimmelen

Accountmanager

marco.van.drimmelen@batenburg.nl

06 53 40 78 12