Assemblage

Werkplaats

In onze goed geoutilleerde mechatronica productie afdeling worden klant specifieke joysticks, weerstanden, behuizingen en complete systemen geproduceerd en geassembleerd. Vanaf het ontwerp tot het uiteindelijke product denken wij graag met u mee om tot de voor u meest functionele oplossing te komen. De producten die wij op de markt brengen voldoen aan uw eisen, waarbij op flexibele en innovatieve wijze aan uw wensen wordt voldaan. 

 

Behuizingen

Wij leveren zowel lege behuizingen als complete systemen. De elektronicawerkplaats is gespecialiseerd in assembleren, bedraden, monteren en testen van industriële systemen.

 

Joysticks

Wij produceren een compleet gamma van robuuste mechanische joysticks tot krachtige microprocessor gestuurde elektronische controllers. Tevens zijn wij aangesteld als reparatiewerkplaats voor verschillende topmerken.

 

Weerstanden

Als marktleider op het gebied van weerstanden ontwikkelt en produceert Batenburg Mechatronica diverse soorten weerstanden. De geproduceerde weerstanden worden verkocht onder de gedeponeerde handelsnaam Perk Weerstanden.