9 Artikel(en)

per pagina

E&A Beurs


Op dinsdag 20 juni vindt de Power Electronics 2017 plaats, het event waar de laatste ontwikkelingen op gebied van Power Electronics voorbij komen. Batenburg Mechatronica is ook dit jaar weer present en zal ook een lezing verzorgen over hoogwaardige Bulk Metal Foil sensorweerstanden.

Lees meer

EA BeursAfgelopen dagen hebben wij deelgenomen aan het Electronics & Applications 2017 in de jaarbeurs Utrecht. De elektronicavakbeurs van de Benelux die in het teken stond van Internet of Things.

Lees meer

E&A Beurs


Batenburg Mechatronica staat dit jaar op Electronics & Applications 2017 in de Jaarbeurs Utrecht. Van dinsdag 30 mei tot en met donderdag 1 juni is de complete elektronicaketen verenigd op de beursvloer. Samen met ons zusterbedrijf Batenburg Industriële Elektronica nemen wij u mee in de wereld van de Internet of Things. 

Lees meer

Maritime Industry


9, 10 en 11 mei 2017 vindt de Maritime Industry 2017 plaats in evenementenhal Gorinchem. Batenburg Mechatronica is hierbij ook aanwezig op standnummer 214.

Lees meer

ZIE 2017Afgelopen dinsdag waren wij aanwezig op ZIE event in het Corpus, Oestgeest. Met een boeiende presentatie van Jan Rotmans

Lees meer

ZIE 2017

Op dinsdag 28 maart aanstaande staan wij op het jaarlijkse event ZIE 2017 in het Corpus, Oestgeest.

Lees meer

Sense of Contact 2016

12 August 2016 - Beurzen

Woensdag 14 december as. zal Batenburg Mechatronica present zijn op de Sense of Contact 2016. Graag nodigen wij u uit op deze technologie conferentie op de locatie Beurs van Berlage in Amsterdam vanaf 9.00uur.Lees meer
LED Event op woensdag 30 november in Technopolis, Technologielaan, Mechelen (BE) en op donderdag 1 december in 1931 Congrescentrum, Brabanthallen te Den Bosch (NL)Lees meerDe AgriFood sector kan niet meer zonder High Tech & ICT oplossingen. Want: 1) de komende 40 jaar is wereldwijd evenveel voedsel nodig als het totaal dat er de afgelopen 8.000 jaar geproduceerd is; 2) er 9 miljard mensen zijn in 2050; 3) voedsel behoefte stijgt met 60% in 2050 t.o.v. 2015; 4) landbouwgronden worden schaarser; 5) we hebben te maken met klimaat veranderingen.

Kortom, er zijn enorme uitdagingen om efficiënter, effectiever en duurzamer te gaan produceren!
Daarom organiseert Mikrocentrum samen met het AgriFoodTech Platform deze nieuwe vakbeurs met congres. Gedurende twee dagen brengen we  "High Tech & ICT" en "Agri & Food" samen. Door deze intensieve koppeling kunnen we innovaties laten accelereren en gebruikers laten zien waar toe we in staat zijn met High Tech & ICT. 

9 Artikel(en)

per pagina